Продължете към съдържанието

ПОДДРЪЖКАЗащо е важно да имате поддръжка на сайт и онлайн магазин?


Следене за правилната функционалност на сайта и онлайн магазина.  Например, когато контактната форма или формата за поръчки не работят, има риск потенциалният клиент да се откаже от покупка и Вие да претърпите загуби.

laptop

Наличие на постоянно ново и уникално съдържание. Посетителите в сайта или онлайн магазина търсят нови неща, които да ги заинтригуват. Ето защо е важно съдържанието на Вашия уеб сайт или онлайн магазин да бъде периодично обновявано. По този начин посетителите ще свикнат с мисълта, че във Вашия уеб сайт и онлайн магазин ще намерят нови неща и те ще се връщат многократно там, като една част от тях ще се превърнат във Ваши потенциални клиенти, които ще доведат до увеличаване на продажбите.

 Новото съдържание играе важна роля в сайта. Чрез него Google вижда, че Вие се грижите за сайта си и по-често и по-бързо ще индексира новото съдържание. Когато то е уникално и полезно за читателите, Google ще Ви награди с по-висок Page Rank. Вие ще излизате по-напред в резултатите от търсене благодарение на това ново и уникално съдържание.Translate »